Aktivitete të Institutit Parlamentar

Tetor 2017

Tetori - muaji i ditëve të hapura në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë 

Për shkak të interesit të zmadhuar për vizitë në shtëpinë ligjvënëse, në muajin tetor janë realizuar nëntë ditë të hapura për vizitë në Kuvend. Kjo ishte mundësi që 1237 qytetarë dhe nxënës, të organizuar në 26 grupe, të vizitojnë pjesën solemne të ndërtesës së Kuvendit, që është një karakteristikë e rëndësishme e sovranitetit maqedonas. 

Të gjithë të interesuarit për vizitë në Kuvend, nevojitet të paraqiten në tel. 02 3 182 227 ose në e-mail: s.stamenkovska@sobranie.mk, maksimum pesë ditë pune para vizitës.  

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.