Aktivitete të Institutit Parlamentar

20 nëntor 2017

Seminar një ditor për studentë

Studentë të vitit të dytë nga Instituti për Sociologji i Fakultetit Filozofik pranë Univerzitetit Kiril dhe Metodij, morën pjesë në seminarin edukativ një ditor, i cili u mbajt më 20 nëntor në Qendrën për edukim të Institutit Parlamentar.

Gjatë seminarit studentët u njoftuan me historiatin e parlamentarizmit në Maqedoni, përmbajtjen, strukturën dhe organizimin e mbrendshëm të Kuvendit si dhe me rolin e tij në sistemin tonë politik.

Studentët patën mundësinë të takohen dhe të bisedojnë me kolegët e tyre sociolog, deputet aktual në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.