Aktivitete të Institutit Parlamentar

Korrik 2017

PUNËTORI PËR PUNONJËSIT E SHËRBIMIT PËR PËRGATITJEN E PLANIT STRATEGJIK TË KUVENDIT 

Në korrik të vitit 2017, në organizim të Institutit Parlamentar, u organizua një punëtori tre-ditore në Kavadar për përgatitjen e Planit Strategjik të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë 2018-2020, që iu dedikua punonjësve të Shërbimit të Kuvendit. 

Në punëtori u shqyrtuan komponentët e procesit të planifikimit strategjik me një shqyrtim të çështjeve kyçe dhe analizë të situatës. Kjo ishte një mundësi për përfshirjen horizontale të punonjësve në zhvillimin e qëllimeve dhe aktiviteteve strategjike.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.