Aktivitete të Institutit Parlamentar

PËRMIRËSIMI PROFESIONAL I SHËRBIMIT TË KUVENDIT 

Në funksion të forcimit të vazhdueshëm të kapaciteteve administrative të punonjësve të Shërbimit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, gjatë vitit 2017, Instituti Parlamentar në bashkëpunim me një Shkollë e Gjuhëve të Huaja organizon dhe zhvillon kurse për të studiuar gjuhë të huaja (gjermanisht, shqip dhe frëngjisht ). Për shkak të rritjes së interesit, gjatë vitit 2017, kurse gjuhësore po zbatohen edhe për deputetët edhe për ndihmësit e tyre. 

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.