Aktivitete të Institutit Parlamentar

3 tetor 2017

Memorandum bashkëpunimi

Në drejtim të rrjetëzimit me institucionet akademike më 3 tetor 2017, Instituti Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Institutin për Hulumtime Sociologjike, Politike dhe Juridike të UKEM-it.

Memorandumi është bazë për shkëmbim të të dhënave, përvojave dhe metodave hulumtuese në funksion të informimit cilësor të deputetëve dhe procesit të argumentuar ligjvënës. 

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.