Aktivitete të Institutit Parlamentar

Shtator 2017

MBLEDHJE E PUBLIKUAR E PUNIMEVE HULUMTUESE NGA INSTITUTI PARLAMENTAR TË PËRGATITUR NËN INICIATIVËN E TYRE 

Në përputhje me Rregulloren për kryerjen e kompetencave të Institutit Parlamentar, gjatë muajit shtator, një iniciativë e Institutit Parlamentar u finalizua dhe u shtyp me një koleksion punimesh hulumtuese për vitin 2016. Mbledhja përmban pesëmbëdhjetë punë hulumtuese proaktive në formën e një pasqyre krahasuese, informacion të shkurtër dhe studim.

Punimet hulumtuese që janë pjesë e koleksionit janë bërë me iniciativën e Sektorit për Analiza të Përgjithshme, Hulumtime dhe Integrime Evropiane në Institutin Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.