Aktivitete të Institutit Parlamentar

KONFERENCA ME TEMË "HULUMTIMI DHE SHËRBIMET BIBLIOTEKARE NË PARLAMENTET" 

Në organizatën e HDP-së (House Democracy Partnership) dhe IFLA-s (International Federation of Library Associations), nëpërmjet programit të përbashkët gjatë gushtit 2016 në Kongres në Uashington u mbajt konferenca me temë "Hulumtimet dhe shërbimet bibliotekare në parlamente", ku mori pjesë aktivisht ekipi udhëheqës i Institutit Parlamentar.

Konferenca ka përpunuar tema mbi punën e bibliotekave parlamentare si burime informacionesh për nevojat e të punësuarve dhe deputetëve.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.