Aktivitete të Institutit Parlamentar

E ARDHMJA E SHËRBIMEVE HULUMTUESE NË PARLAMENTE  

Udhëheqësi i Institutit Parlamentar, Mr. Zllatko Atanasov, në kuadër të Qendrës Evropiane për Hulumtime dhe Dokumentime Parlamentare, mbajti prezantime mbi temat që lidhen me të ardhmen e shërbimeve të hulumtimit dhe analizës në parlamente. Në pjesën e tij, z. Atanasov dha pikëpamjen e tij mbi qasjen metodologjike në çështjen e migracionit si një temë e cila është polarizuar fuqishëm politikisht, për mënyrën e paraqitjes së opsioneve dhe mbledhjen e statistikave. 

Përveç kësaj, në një panel tjetër u prezantua Udhëheqja Rajonale e Institutit Parlamentar, duke organizuar konferencën rajonale të shërbimeve hulumtuese të parlamenteve në rajon, përgatitjen e analizave të përbashkëta dhe regjistrin rajonal të hulumtuesve.Konferenca u mbajt në Parlamentin Evropian në Bruksel.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.