Aktivitete të Institutit Parlamentar

8-9 maj 2017

DELEGACIONI I SHËRBIMIT TË PARLAMENTIT TË KONFEDERATËS ZVICERANE NË VIZITË NË INSTITUTIN PARLAMENTAR MAQEDONAS

Në periudhën nga 8-9 maj në hapësirat e Qendrës Edukative të Institutit Parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për vizitë ishte delegacioni nga Këshilli Nacional Zviceran i përbërë nga pesë përfaqësues të shërbimit parlamentar.

Lëndë e vizitës ishte prezantimi dhe shkëmbimi i përvojave në fushën e edukimit dhe komunikimit ku janë shqyrtuar mundësi për bashkëpunim të mëtejshëm.

Si pjesë e vizitës delegacioni kishte mundësi të marrë pjesë në vizitën e organizuar në ndërtesën dhe hapësirat e punës së Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

 
a
 
 
 
 

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.