Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


LESHKË, 30 mars 2008

Shoqërim i përbashkët i deputeteve, ministrave në Qeverinë e RM-së dhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare në Republikën e Maqedonisë në drejtim të integrimeve në NATO dhe BE, Leshkë, 30 mars 2008.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.