СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

Александар Стојкоски

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 12.3.1982 во Скопје. Македонец. Специјалист по радиодијагностика, Медицински факултет, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.