Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

Собраниски државни советници


Собраниски државен советник за политички систем 

Снежанка Гушева

Линдита Ахмед Јашари

Собраниски државен советник за законодавство

Марија Алексовска

Фелек Касами

Собраниски државен советник за економски систем

Илир Селмани

Собраниски државен советник за финансиски систем и финансиски надзор  

Собраниски државен советник за јавни дејности

Ѓулсер Клинче

Бојана Панковска

Собраниски државен советник за меѓународна соработка

Лиман Авдиу

Собраниски државен советник за безбедносни прашања и безбедносен надзор

Собраниски државен советник за ИКТ

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.