Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Ivana Tufegxhiq

 

E lindur më 11.2.1993 në Shkup. Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik "Justiniani i Parë", Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtarе 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtare

 

E-posta: i.tufegdzik@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.