Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                           SADIJE ILJAZI 

 

 

 

Anëtare e PDSH-së. E lindur më 14.2.1958 në Tetovë. Shqiptare. Ka kryer Fakultetin Filologjik, gjuhë dhe letërsi shqipe.
Ka qenë deputete edhe në ish-përbërjen parlamentare.

Anëtare e:

 • Komisionit anketues për verifikimin e rrethanave të vdekjes së kryetarit të Republikës së Maqedonisë Boris Trajkovski,
 • Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit,
 • Komisionit për arsim, kulturë dhe sport,
 • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim (Komiteti i përzier Parlamentar UE- Republika e Maqedonisë),
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë,
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë dhe
 • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës.

Zëvendës-anëtare e:

 • Komisionit për politikë të jashtme,
 • Komisionit për çështje ekonomike,
 • Komisionit për mundësi të barabarta të grave dhe burrave,
 • Komisioni për mbikëqyrjen e zbatimit të masave për përcjelljen e komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Mbrojtjes,
 • Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji dhe
 • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin e Unionit të Evropës Perëndimore.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.