Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                        ROZA TOPUZOVA-KAREVSKA  

 

 

 

Anëtare e PLD-së. E lindur më 26.7.1954 në Prilep. Maqedonase. Arkeologe e diplomuar–magjistre e arkeologjisë.
Ka qenë deputete në ish-përbërjen parlamentare.

Kryetare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë.

Anëtare e:

  • Këshillit të Kanalit të Kuvendit,
  • Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive,
  • Komisionit për çështje të zgjedhjeve  dhe emërimeve,
  • Komisioni për kulturë,
  • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin Parlamentar të Frankofonisë dhe
  • Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Ukrainës.

Zëvendës-anëtare e:

  • Komisionit për mundësi të barabarta ndërmjet grave dhe burrave dhe
  • Komisionit  për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.