Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                     MERAL UZEIRI FERATI  

 

 


 

Anëtare e PDSH-së. E lindur më  9.7.1975  në Tetovë. Shqiptare. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë. Mjeke.

Kryetare e Komisionit për shëndetësi.

Anëtare e:

 • Komisionit për mundësi të barabarta të grave dhe burrave,
 • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin Parlamentar të Frankofonisë,
 • Grupit të  deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore,
 • Grupit të  deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë dhe
 • Grupit të  deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës.

Zëvendës anëtare e:

 • Komisionit për çështje evropiane,
 • Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit,
 • Komisionit për bujqësi, pylltari dhe ekonomi të ujërave,
 • Komisionit për kulturë,
 • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim (Komiteti i përzier Parlamentar UE-Republika e Maqedonisë) dhe
 • Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në  Kuvendin Parlamentar të Mesdheut.
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.