Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Рамадани Хисен

 

 

 

 

 

 

Член на Демократскиот сојуз на Албанците. Роден  1933 година во село Пирок, Тетово, Албанец. Завршил Факултет за политички науки. Пензионер. Бил пратеник во Собранието на СРМ И во Собранието на СФРЈ. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.