Pratenichki sostav
 
Пратенички составВјолца Мехмети-Нуредини

 

 

 

Член на ДУИ. Родена на 6.2.1978 година во Скопје. Албанка. Дипломиран професор по биологија, Природно-математички факултет, Скопје.

Активности во Собранието:

  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член


Е-пошта: v.mehmeti@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.