Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Недим Рамизи

 

 

 

Член на ДУИ. Роден на 9.7.1973 година во с. Лабуништа, Струга. Албанец. Дипломиран политиколог, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје.

Активности во Собранието:

  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.