Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 Јулиета Марку

 

 

 

Член на ДУИ. Родена на 10.9.1969 година во Дебар. Албанка. Дипломиран економист, ДУТ.

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.