Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

БРАНКО МАНОИЛОВСКИ 

 

Член на ДУИ. Роден на 2.8.1941 во с.Кичиница. Албанец. Инженер-агроном, Универзитет во Загреб.

 

Активности во Собранието:

  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член

 

Е-пошта: b.manoilovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.