Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

 

АЛИ АХМЕТИ 

 

Член на ДУИ. Роден на 4.1.1959 во с. Зајас. Албанец. Педагог. 

 

Е-пошта: a.ahmeti@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.