Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

БАЈРАМ РЕЏЕПИ


Член на ДУИ. Роден на 25.2.1978 во Тетово. Албанец. Специјалист, Природно-математички факултет - Информатика, УКИМ.

 

Е-пошта: B.Rexhepi@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.