Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Демократска партија на Турците во Македонија Партија за демократска акција - Исламски пат

1994 - 1998

 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.