Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


КЕНАН ХАСИПИ

 

 

 

 

 

 

Член на Демократската партија на Турците. Роден 1955 година во село Врапчиште, Гостивар, Турчин. Завршил медицински факултет. Работи како специјалист во интерна медицина во гостивар. Живее во село врапжиште.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.