Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

ХАСИПИ КЕНАН

 

 

 

 

Претседател на Демократската партија на Турците на Македонија. Роден 1955 година во с. Врапчиште.Турчин. Лектар специјалист. Се служи со францускиот јазик. Живее во с. Врапчиште.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.