Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ТОМИСЛАВ СТОЈАНОВСКИ

 

 

 

 

 

 

Претседател на Демократската партија на Македонија. Роден 1940 година во Тетово, Македонец. Завршил Машински факултет. Директор е на енергетското одржување во Комбинатот Тетекс во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.