Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА АЛБАНЦИТЕ

2008 - 2011

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.