Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДПА

 

Координатор: Имер Алиу

Заменик-координатор: Беким Фазлиу

Заменик-координатор: Орхан Ибраими 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.