Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

Претседател: Горан Мисовски
Заменик-претседател:
Членови: 1. Јован Митрески
2. Марија Георгиевска 
3. Кастриот Реџепи 
4. Арбер Адеми
5. Арта Билали-Зендели
6. Никола Мицевски
7. Александар Николоски
8. Ели Панова
9. Сафије Садики-Шаини
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.