Почетна | Буџет на Собранието на Република Северна Македониј
 
Финансиска транспарентност

Буџет на Собранието на Република Северна Македонија 

 

 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 30.6.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 31.5.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 30.4.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 31.3.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 28.2.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2021 година (состојба од 1.1.2021 до 31.1.2021)
                        симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.12.2020)
                      симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 30.11.2020)
                      симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.10.2020)
                       симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 30.9.2020)
                      симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.8.2020)
                      симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.7.2020)
                      симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 30.6.2020)
                       симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.5.2020)
                      симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 30.4.2020)
                      симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 31.3.2020)
                      симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2020 година (состојба од 1.1.2020 до 29.2.2020)
                      симни го документот 
 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2020 до 31.1.2020)
                     симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 31.12.2019)
                     симни го документот 
 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 30.11.2019)
                    симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 31.10.2019)
                     симни го документот  

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 30.9.2019)
                      симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 31.8.2019)
                     симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (1.1.2019 година до 31 јули 2019 година)
                      симни го документот
 •  Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 30.6.2019)
                     симни го документот 

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 31.5.2019)
                    симни го документот          симни го документот

 • Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 31.3.2019)
                      симни го документот

 •  Буџет за раздел 02001 Собрание на Република Северна Македонија за 2019 година (состојба од 1.1.2019 до 28.2.2019)
                      симни го документот 
 

СЛЕДЕТЕ НЀ НА:

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.