Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СЛАВИЦА ГРКОВСКА

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1970 година во Скопје, РМ. Македонка. Има високо образование. Помлад асистент по математика на Институтот за математика при Природно-математички факултет. Добро зборува англиски, се служи со руски и бугарски јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.