Pratenichki sostav
 
Пратенички составИВАН СТОИЛКОВИЌ     

 

 

 

 

 

Претседател на Демократската партија на Србите во Македонија. Србин. Роден 1962 година во Куманово, Р.Македонија. Висока школска подготовка. Бил претседател на ОК ССММ Куманово. Работел во приватно стопанско претпријатие. Живее во Куманово.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.