Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АЦО СПАСЕВСКИ      
 
Член на СДСМ. Роден 1961 година во Скопје.
1988 година дипломирал на прометно-комерцијалната насока на Економскиот факултет во Скопје. 
Од 1989 до 1998 работи како комерцијалист , а потоа и како раководител во А.Д. ,,Металпромет,, -Кавадарци, претставништво Скопје. 
Од 1998 е сопственик на фирма која се занимава со компјутерски услуги.
Од 2000 до 2005 е раководител на финансии во А.Д. „ЕУРО ЛЕНД“ -Скопје. Солидно го познава англискиот јазик.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.