Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

Марија Рашковска

 

 

 

 

 

 

Родена на 15.4.1984 година во Берово. Македонка. Дипломиран политиколог. Универзитет „Св.Кирил и Методиј“. Активно познавање на англискиот јазик.

Активности во Собранието

  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.