Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ИМЕР СЕЛМАНИ

 


  
 


     
 
   
Роден на 20.02.1968 година во Скопје. Албанец. Завршил Медицински факултет. Министер во Владата на Република Македонија во периодот 2006-2008 година.    
   
Активности во Собранието

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.