Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЗОРАН ТОМИЌ

 

    
Член на СДСМ Роден 1962 година во Тетово, РМ. Србин. Има високо образование. Работел како адвокат. Учи англиски јазик. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.