Pratenichki sostav
 
Пратенички составВУЛНЕТ АМЕТИ 
     
 
   

 Член на ДУИ. Роден на 18.10.1966 година во Тетово. Албанец. Доктор на науки по физичко воспитување.

Активности во Собранието

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик претседател
  • Комисија за здравство, заменик член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.