Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ВЛАДО ПАУНКОВ

 

 

 


 

Член на СДСМ. Роден 1953 г. во Богданци, РМ. Македонец. Има завршено градежен факултет. Работел како директор на комуналното претпријатие во Богданци (20 години). Живее во Богданци.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.