Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ВЛАДО ИЛИЕВСКИ

 


  
 


     
 
   
Член на СДСМ Роден 1957 година во Кичево, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во ЕСМ, подружница РЕК "Осломеј" како дипломиран електро-инженер во електрично одржување.
Од 1994-1999 година, ја обавува функцијата технички директор на ТЕ. Добро зборува руски, се служи со анлгиски јазик. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.