Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


        

ВИОЛЕТА ТАШЕВА

 


     


  

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 10.10.1960 година во Скопје. Србинка. Дипломиран машински инженер.  

Активности во Собранието

  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за европски прашања, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.