Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                                                   

ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА

 

       

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 5.6.1969 година во Штип. Македонка. Завршила Филозофски факултет, Историја на уметноста со археологија.       
     
Активности во Собранието

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за култура, член
  • Комисија за здравство, заменик член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.