Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ВАНЧО ЃОРГИЕВ

 


  
 


     
 
   
Член на СДСМ Роден 1953 година во Кочани, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во АД Деликатес, Кочани. Се служи со француски и англиски јазик. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.