Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ТАСИМ СУЛЕЈМАНОСКИ

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1959 г. во Ростуше, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во Факултетот за физичка култура, Скопје. Работел и во гимнзаијата "Панче Поповски" Ростуше и во ЦОУ ѓорѓи Пулевски Ростуше од 1985 г. Живее во Ростуше.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.