Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СТОЈЧЕ КРСТЕВСКИ

 

 


   


     

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 16.2.1966 година во с. Ракотинци, Скопје. Македонец. Технолог.

Активности во Собранието

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
     


      
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.