Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СОЊА МИРАКОВСКА

 

 

 


 

Член на НСДП.Родена на 12.09.1963 година во Берово.Македонка.Дипломиран правник. 

Активности во Собранието

 • Комисија за уставни прашања, заменик член
 • Законодавно-правна комисија, член
 • Комисија за европски прашања, заменик член
 • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
 • Анкетна комисија за настаните во Собранието на Република Македонија случени на 1 јули 2010 година, член
 • Делегација на Собранието на Република Македонија во парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација (Мешовит парламентарен комитет ЕУ - Република Македонија), член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Малта и Република Кипар, член 

   

   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.