Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


    
  
 

СОЊА ЛЕПИТКОВА

 

     
 
Член на ЛДП Родена 1963 година во Пробиштип, РМ. Македонка. Доктор на науки. Доцент на рударско - геолошкиот факултет во Штип. Професор на Катедрата за геохемија, петрологија и минералогија по предметот геохемија. Се служи со англиски, а учи француски јазик. Живее во Пробиштип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.