Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СОЊА ЃЕЛОВА-СТОЈАНОВА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 28.3.1964 година во Кавадарци. Македонка. Дипломиран економист.    
   
Активности во Собранието

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.