Pratenichki sostav
 
Пратенички составСЛАВЕ АРСОСКИ    

 

 

 

 

 

Член на СДСМ.Роден 1958 г. во с. Жел, Река, Гостивар, РМ. Македонец. Има високо образование. Во 1984 се вработил во Земјоделската задруга "Добра Вода", село Жел, Река, а од 1986 работел како професор во УСО Чеде Филиповски - Дане во Гостивар. Учи англиски. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.