Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
  

РИСТО СТОЈАНОВ

 


 


     
 
   
Член на ВМРО - ДПМНЕ. Роден на 11.12.1961 година во с. Радово. Македонец. Средно образование.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.